IR-rapporten

Ta del av IR-rapporten 2019 för att stärka din kommunikativa verktygslåda!

Ditt bolag, dina delägare och din ledning har mycket att vinna på att ni använder rätt resurser och kompetens vad gäller Investor Relations. Laika Consulting har erfarenheten, verktygen och rätt team för att stötta ditt bolag i IR-arbetet så att du kan fokusera på din verksamhet.

Laika Consultings IR-rapport har blivit ett återkommande och populärt inslag bland såväl börsbolag som investerare. Investerare vill kontinuerligt ha relevant och korrekt information, samtidigt som budskapet måste paketeras rätt. Därför har IR-rapporten 2019 fokuserat på hur investerarkollektivet ser på finansiell kommunikation och vilka kanaler de använder sig av för att tillgodogöra sig denna.

Ladda hem IR-rapporten 2019 här

Ladda hem tidigare rapporter:
IR-rapporten 2017
IR-rapporten 2015
IR-rapporten 2013

IR-rapporten är framtagen av Laika Consulting AB i syfte att belysa hur företag noterade på svenska handelsplatser arbetar med investerarrelationer.

NYHETSBREV

Prenumerera på Investerarbrevet

Investerarbrevet kommer ut en gång i månaden och varje nummer är fullmatat med placeringstips. Vi skriver om fonder, emissioner och annan information som investeraren har nytta av.

KONTAKTUPPGIFTER

Adress:  Birger Jarlsgatan 41A   ·   111 45 Stockholm
E-post: info@laika.se

Läs Laika Consultings integritetspolicy

© Copyright 2019 Laika Consulting    Om cookies    Sitemap

KONTAKT -
JAG VILL VETA MER

Tips, trender och träffar - följ Laika på sociala media